maandag 9 januari 2012

MyBobino.com



Beschrijving

Bobino Cable Buddy is een product van Driinn Ltd., een bedrijf dat sinds 2007 gespecialiseerd is in zelfontworpen en in eigen huis geproduceerde innovatieve producten. De producten van Driinn Ltd worden inmiddels in 25 landen wereldwijd verkocht. Bobino Cable Buddy is verkrijgbaar in 3 formaten (Small, Medium and Large) en zes kleuren.

Met Bobino Small kan men de snoertjes van de iPod en mobiele telefoon korter maken of helemaal oprollen. De chaos van kluwen snoer in jaszak of tas is voorbij. De unieke platte vorm en het zachte materiaal waarvan Bobino gemaakt is zorgen ervoor snoertjes gemakkelijk afgewikkeld en opgerold kunnen worden, waardoor ze goed op te bergen zijn.

Bobino Medium controleert thuis of op kantoor de wirwar van USB kabels rond de werkplek. Het is nu heel eenvoudig om kabels korter of langer te maken. De diverse kleuren maken het gemakkelijk de verschillende kabels van kleurcodes te voorzien

Bobino Large is uitermate geschikt voor verlengsnoeren en langere, dikkere snoeren van allerhande apparatuur, zoals laptops, wekkerradio's, babyfoons, camera's en lampen. De snoeren wikkelt u gemakkelijk om Bobino heen waarna ze mooi op te bergen zijn.

MyBobino.com is gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Kabelchaos is iets van deze tijd. Vrijwel iedereen wordt hier dagelijks mee geconfronteerd. Een groot aantal elektronische apparaten zoals mobiele telefoons, mp3 spelers, laptops, iPads, etc., moet worden opgeladen met adapters, en gaat samen met oortelefoons of aansluitingen met USB kabels, etc. Vele reizigers over de hele wereld hebben  Bobino Cable Buddy  al ontdekt. Ze kunnen niet meer zonder. Wij denken, dat met jullie hulp Bobino Cable Buddy de wereld kan verlossen van kabelchaos.

Winkelomschrijving

Op  MyBobino.com  kunt u Bobino Cable Buddy in S, M en L in zes leuke kleuren bestellen. In toekomst zullen hier nog meer simpele, grappige en functionele gadgets verkrijgbaar zijn.

Geen opmerkingen:

Subscribe